Brugarol BRUGAROL

Els aliments B es produeixen sota els criteris de l’agricultura ecològica, respectuosa amb el medi ambient. Avui les persones més exigents busquen les produccions lliures de tractaments químics i d’organismes genèticament modificats (OGM’s). Hem apostat per la rica diversitat agrícola tradicional del nostre entorn, les Gavarres i la Costa Brava. Els nostres productes segueixen els criteris artesans més estrictes.

Hort i corral
Brugarol

Brugarol

LA NOSTRA MARCA I SEGELL DE QUALITAT

ELS NOSTRES OLIS

Cultiu i collita
Les oliveres de les nostres finques es tracten amb productes 100% ecològics, per evitar per exemple la picadura de mosqueta (la seva principal amenaça). La varietat Arbequina es cultiva a les nostres finques del Mas del Vent i Mas Salvà així com la varietat Argudell que també la trobem a Bell Lloc. La recollida de les olives ve determinada per les condicions climatològiques pròpies de l’any. Al 2015 les olives es van recollir entre l’Octubre i Novembre sempre de forma manual. En menys de dues hores són traslladades a l’obrador per evitar la seva oxidació.

Producció:
Un cop arriben les olives al nostre obrador de la finca Bell Lloc, aquestes són centrifugades tot seguit a temperatura ambient (en fred), no alterant ni la seva aroma ni sabor. L’oli de Brugarol s’extreu únicament del primer centrifugat. L’envasat es realitza a les nostres pròpies instal·lacions i s’emmagatzema en un lloc fresc i sec, i per descomptat evitant l’exposició a la llum natural per mantenir l’oli en condicions òptimes pel seu consum.

Oli Brugarol Picual

100% Picual Rendiment L/Kg: 11% Sabor intens i un punt picant. Color verd intens. Galardonat com a millor Oli d’oliva verge gironí extra sense DOP 0,39º

Oli Brugarol Arbequina Argudell

90% Arbequina, 10% Argudell. Rendiment L/Kg: 11%. Sabor afruitat i suau. Molt aromàtic. 0,31º

FORMATGES
I CONFITURES
A Brugarol elaborem formatges amb la llet de les nostres pròpies ovelles. Aprofitant els excedents dels nostres cultius, fem les confitures i melmelades.

HORT
Disposem d’hort propi on cultivem tot tipus de verdures, plantes aromàtiques… Als mesos de juliol i agost oferim productes de l’hort a la finca Bell Lloc i a l’Hostal La Fosca de Palamós

FINCA BELL LLOC
Durant tot l’any (excepte Gener)
Camí de Bell Lloc s/n . 17230 Palamós. Girona
T +34 972 316 203

HOSTAL LA FOSCA
De març a desembre
Passeig de la Fosca, 24. Palamós, Girona.
t +34 972 601 071

brugarol@brugarol.com

Agenda

Brugarol
MENU

BRUGAROL