Brugarol BRUGAROL

Brugarol és en si mateix un concepte, una filosofia, un estil de vida,… És el reflex del seu autor, la família Engelhorn. Un conjunt de patrimoni natural, espais, història, art i cultura que des del seu origen s’ha cuidat amb respecte i al detall. Nosaltres us volem obrir les portes de casa nostra.

Allotjament
Brugarol

Brugarol

HOSTAL LA FOSCA

La Fosca és una de les grans platges de la Costa Brava. Situada al nord del municipi de Palamós, és una de les més reputades, netes i tranquil·les. En aquest magnífic espai disposem d’un hostal de 24 habitacions i un quiosquet a peu de platja. Hem apostat per una cuina Mediterrània i de temporada basada en els productes que nosaltres mateixos elaborem i locals com el peix del port de Palamós.

A la Fosca trobaràs el lloc perfecte per gaudir del mar i de totes les activitats de l’entorn, com esports nàutics, rutes a peu i en bicicleta,… A més des de la platja comença “la Ruta del Tren Petit” que amb una longitud de 6 kilòmetres et permet recórrer la naturalesa i paisatge de l’entorn. Un altre fet a destacar és que La Fosca és una de les poques platges de la Costa Brava per a practicar surf, així doncs si estàs buscant les millors onades, nosaltres tenim una oferta per a tu.

La Fosca, partida per una roca fosca solitària que divideix la platja en dues meitats, el lloc és una combinació de passat, present i naturalesa. Rodejat de vinyes verdes tocant al mar, i de pinedes d’elegants pins pinyoners, habitats per esquirols i diverses espècies ornitològiques, les restes arqueològiques del castell de Sant Esteve coronen la platja. L’hostal a la part central del passeig i un quiosquet a peu de platja permeten gaudir d’aquest entorn d’albades i tardes relaxades.

www.hostallafosca.com

FINCA BELL LLOC

www.fincabell-lloc.com

Aquesta finca empordanesa està impregnada d’una filosofia arrelada a la terra, que aprofita els avenços per aportar qualitat, sense restar essència i autenticitat. Dins de la finca està l’ermita de Bell Lloc i el Celler Brugarol i just al costat al cim d’un turó, el Castell de Vila-romà. Volem oferir tota l’autenticitat de la zona, és per això que posem a la teva disposició diferents allotjaments com la Casa entre vinyes (3 habitacions), l’Apartament Bell Lloc (4 habitacions) o el Mas Antoniet (5 habitacions), però sobretot obrir les portes de casa nostra, acollir-te com a un membre de la família i fer-te sentir com a casa.

Les nostres sis habitacions al Mas de Bell Lloc ofereixen una experiència única per sentir-te protegit per la bellesa del bosc, el castell de Vila Romà i l’origen del poble de Palamós. A aquest privilegi se li suma el nostre celler, un espai subterrani integrat al paisatge a on fem tasts de vi, reunions d’empresa i sobretot el nostre preuat vi Bell-lloc.

Mas del Vent

La finca del Mas del Vent ocupa un espai de 23,5 ha a La Fosca de Palamós, el mas disposa de 2 habitacions, uns banys termals a l’antiga torre de guaita, espai de biblioteca, terrassa amb vistes al mar, cuina, menjador, als exteriors trobem el porxo dissenyat per RCR on es troba integrada una taula per fer banquets. Al costat, el claustre d’aspecte romànic, un espai obert rodejat de pineda amb un estanyol d’aigua dolça on et pots banyar. A la finca també trobareu un estany amb peixos al costat d’un mirador on es pot veure la Fosca.

T. +34 902 101 466
brugarol@brugarol.com