Brugarol BRUGAROL
Brugarol

Brugarol


300 m2

90 persones

Espai interior

Espai exterior

Tast de vins

Interès arquitectònic

A 7 km de la platja

Palamós

Serveis

  • Multievents
  • Menús per a grups
  • Tast de Productes B
  • Allotjament
  • WC
  • Internet Wifi
  • Visites guiades
Sol·licita la teva reservaLa confirmació de la reserva es realitzarà per correu electrònic o telèfon en els propers tres dies hàbils.

 

972 316 203

El Celler

Posem a la seva disposició les nostres instal·lacions per acollir trobades de tot tipus. Una celebració familiar, una reunió amb vells amics, un concert privat… El Celler Brugarol és l’escenari perfecte per viure una experiència exclusiva amb la millor companyia.

També oferim per a grups el nostre menú de tapes i la nostra cuina de Bell Lloc. El Celler Brugarol es troba a escassos metres del mas Bell Lloc on disposem de servei d’allotjament així com diferents cases per llogar dins de la vinya.

L’EDIFICI

Al límit entre la vinya i el bosc es troba enterrat el celler. L’obra, realitzada per l’estudi d’arquitectura RCR Aranda Pigem Vilalta Arquitectes, d’Olot, sorprèn per la seva audàcia i per la seva perfecta simbiosi amb la naturalesa. Les planxes d’acer paral·leles que s’inclinen en diferents direccions en la superfície són una original forma de donar un ordre estructurat al mateix temps que dinàmic a tot el conjunt.

Sota terra sorgeix un laberint de passadissos subterranis, foscos, aïllats, frescos i dotats d’una climatització controlada. Ens endinsem en el món de les ombres.

A través de les escletxes que queden entre les planxes, la terra i les pedres, la llum dibuixa espais, creant un camí de subtils brillantors. S’escolta el silenci, s’ensuma el vi, se sent la força dels materials i, quan vàrem tastar els vins, aconseguim per fi estimular els cinc sentits.

Brugarol