Brugarol BRUGAROL
Brugarol

Brugarol


Allotjament

Espai interior

Espai exterior

Interès arquitectònic

A 14 km Girona

Canet d'Adri

Serveis

  • Esdeveniments i casaments
  • Àpats per a grups
  • Tast de Productes B
  • Allotjament
  • Visites guiades al mas
Sol·licita la teva reservaLa confirmació de la reserva es realitzarà per correu electrònic o telèfon en els propers tres dies hàbils.

 

628 50 36 34

Mas les Heras

Les Heras és un indret salvatgement aristocràtic, presidit per un palau d’infinites  proporcions, habitacions i cambres, que recorre tots els estils arquitectònics més reeixits del país, des de l’edat mitjana fins al modernisme. Aquest casal imponent és documentat a partir de l’any 1274, i va ser propietat de la família Heras des de l’any 1350 fins a començament del segle XXI, quan va ser adquirit pel Grup Brugarol.

Aquesta finca de més de 300 hectàrees de vinya, oliveres, boscos d’alzines i subsòl tofonaire podria ser tingut pel paradigma de la bellesa del paisatge, de l’harmonia de la natura amb la intervenció humana.

És a molt a prop de Girona, a 10 quilòmetres, però, tret de la torre octogonal, tots els edificis queden amagats per una massa boscosa ufanosa, crescuda en la fertilitat de les colades basàltiques del volcà del Puig d’Adri.

De tan a prop sembla lluny; en espai temps. A Les Heras hi ha les grans eres on batien els blat, els tallers, les païsses, els forns, les estances necessàries per a la vida autosuficient d’un palau rural, fins i tot una capella, oberta al culte l’any 1771 i dedicada a Sant Llorenç. Precisament, Les Heras és un lloc tan allunyat de la civilització urbana que al pic de l’estiu, la Nit de Sant Llorenç, es poden observar la bellesa de les Perseides. La finca gaudeix d’un cel clar, diàfan, sense contaminació lumínica, que permet observar, de nit, la immensitat de l’Univers.

Tots aquests espais han estat acomodats per a l'allotjament i per gaudir de l'entorn natural i ancestral. Les Heras és ideal per allotjar-se buscant la calma i l'autenticitat del lloc. Una casa que captiva des del primer instant i convida al descans i la reconnexió.
Brugarol