Brugarol BRUGAROL

Ara també us portem els productes Brugarol a casa!

Vins, formatges, verdures, olis, melmelades…

www.brugarolacasa.com, sense intermediaris, directament del nostre hort i obrador a la vostra taula.

Benvinguts a Brugarol, benvinguts a casa vostra!

 

 

Brugarol

Brugarol

Hostal La Fosca

La Fosca és una de les grans platges de la Costa Brava i disposem d’un hostal de 24 habitacions i un xiringuito a peu de platja. Hem apostat per una cuina Mediterrània i de temporada basada en els productes que nosaltres mateixos elaborem com vi, oli, formatges,... I productes locals com el peix del port de Palamós.

www.hostallafosca.com

Celler Brugarol

Situat a unes terres de conreu de vi autòcton i preuat, s’ha construït amagat sota terra just a sota de les vinyes. Els vins i escumosos de Brugarol, sota la direcció de l’enòleg Roger Rius, han recollit diversos premis i distincions per la seva qualitat, artesania i absència d’additius. Al celler realitzem visites guiades per descobrir l'arquitectura RCR i tastos dels nostres vins i productes Brugarol.

Tasta el celler

Mas del Vent

Originalment dit Mas Brugarol, se situa al nucli de la Fosca de Palamós – Costa Brava. La masia i la torre daten del segle XVI, dins de la finca està el claustre d’estètica romànica. En aquest singular espai celebrem esdeveniments com reunions d’empresa, casaments, sopars… Des de 2016 hem obert les portes per a visites guiades en col·laboració amb l’Ajuntament de Palamós. Durant l’estiu celebrem visites teatralitzades, una experiència única que combina teatre i gastronomia.

Descobreix el Mas

Mas les Heras

Les Heras és un indret salvatgement aristocràtic, presidit per un palau d’infinites proporcions, habitacions i cambres, que recorre tots els estils arquitectònics més reeixits del país, des de l’edat mitjana fins al modernisme.

Mas les Heras

Focus Engelhorn

Plataforma per a la promoció de les arts i el patrimoni cultural, per a la protecció del territori de la Costa Brava i per a fomentar la integració social.

Hort i corral

Els aliments B es produeixen sota els criteris de l’agricultura ecològica, respectuosa amb el medi ambient.

Mas Salvà

Situat al centre de les Gavarres, disposa d’una àmplia extensió de terreny agrícola i ramader.