Brugarol BRUGAROL

Els aliments B es produeixen sota els criteris de l’agricultura ecològica, respectuosa amb el medi ambient. Hem apostat per la rica diversitat agrícola tradicional del nostre entorn, les Gavarres i el baix Empordà.  Els nostres productes segueixen els criteris artesanals més estrictes. Del nostre hort a l’obrador i directament a la vostra taula. Sense intermediaris, autèntic concepte SlowFood.

 

Hort i corral
Brugarol

Brugarol

LA NOSTRA MARCA I SEGELL DE QUALITAT

ELS NOSTRES OLIS

Cultiu i collita

Actualment comptem amb més de 4 hectàrees d’oliveres de les varietats picual, arbequina, i argudell, de les quals s’obté des de fa anys l’oli Brugarol, un oli verge de primera premsada produït artesanalment a l’obrador que es troba a la finca Bell-lloc. Produim un Oli d’Oliva Verge Extra, olis amb caràcter i personalitat pròpia, reconeguts per la seva qualitat i per les seves propietats organolèptiques.

Es poden trobar a la venta als establiments que té Brugarol juntament amb els altres productes del seu hort i de l’obrador.

 

Oli Brugarol Picual

Oli Verga Extra d'Oliva, sense filtrar, 100% Picual. Molt aromàtic, una acidesa contrastada i un color verd intens, el nostre Piqual és perfecte per acompanyar amanides i verdures aportant un sabor intens i un punt picant.
El trobareu en llaunes de 250ml i 500ml als establiments Brugarol

Oli Brugarol Arbequina Argudell

Oli Verga Extra d'Oliva, sense filtrar, 100% arbequina. Un oli equilibrat i armònic, suau, molt aromàtic, que s'adapta perfectament a qualsevol tipus de plat.
El trobareu en llaunes de 250ml i 500ml als establiments Brugarol

Oli L'Essencial

L'Essencial és una de les darreres creacions de Brugarol, un autèntic tresor gastronòmic. És l'oli provinent del 1r dia de collita, de les varietats piqual o arbequina. Un autèntic "suc d'oliva", intens, dens, aromàtic, perfecte per tastar sol o amb amanides.
El trobareu als establiments Brugarol.

Oli Millenium

Un oli extraordinari, elaborat exclusivament amb olives argudell, provinent de les oliveres mil·lenàries de Mas Salvà i de la Finca Bell-lloc. Un preuat oli amb aromes a sotabosc mediterrani, verd, afruitat i molt equilibrat que representa l'esforç per recuperar les oliveres, la seva força i capacitat de producció.
Per les seves característiques, en produïm únicament una edició limitada d'unes 50 unitats per any aprox.
El trobareu als establiments Brugarol

FORMATGES
I CONFITURES
A Brugarol elaborem formatges amb la llet de les nostres pròpies ovelles. Aprofitant els excedents dels nostres cultius, fem les confitures i melmelades.

HORT
Disposem d’hort propi on cultivem tot tipus de verdures, plantes aromàtiques… Als mesos de juliol i agost oferim productes de l’hort a la finca Bell Lloc i a l’Hostal La Fosca de Palamós

FINCA BELL LLOC
Durant tot l’any
Camí de Bell Lloc s/n . 17230 Palamós. Girona
T +34 972 316 203

HOSTAL LA FOSCA
De març a desembre
Passeig de la Fosca, 24. Palamós, Girona.
t +34 972 601 071

brugarol@brugarol.com