Brugarol BRUGAROL
Brugarol

Mas
del Vent Brugarol

Mas del Vent

El Mas del Vent originalment dit Mas Brugarol, se situa al nucli de la Fosca de Palamós – Costa Brava. La masia i la torre daten del segle XVI, dins de la finca està el claustre d’estètica romànica. En aquest singular espai celebrem esdeveniments com reunions d’empresa, casaments, sopars… Des de 2016 hem obert les portes per a visites guiades en col·laboració amb l’Ajuntament de Palamós. Durant l’estiu celebrem visites teatralitzades, una experiència única que combina teatre i gastronomia.

Si vols passar uns dies d’ensomni gaudint del nostre entorn privilegiat, ara també oferim l’espai en lloguer.

Aquest edifici, reformat pels prestigiosos arquitectes RCR, està inclòs dins de l’Inventari del patrimoni Arquitectònic de Catalunya. El claustre va ser adquirit a la dècada dels anys 50 del segle passat per Hans Engelhorn. Una obra que ha provocat un intens debat intel·lectual sobre la seva autenticitat. A la finca destaquen escultures de Xavier Medina-Campeny i de Xavier Escribá.

T. +34 902 101 466
brugarol@brugarol.com

E

Espai i esdeveniments

Posem a la teva disposició les nostres instal·lacions per acollir trobades de tot tipus. Una celebració familiar, una reunió amb vells amics, un concert privat…

Coneix l'espai
v

Visita guiada

L’Ajuntament de Palamós i la plataforma cultural Focus Engelhorn han acordat establir fins a vuit el nombre de visites adreçades al públic en general que es realitzaran enguany al claustre. Aquesta activitat tindrà lloc durant els mesos de març, abril, octubre i novembre i seguiran sent gestionades des del Museu de la Pesca. Les visites conclouen amb un tast de vins i productes Brugarol.

A

Allotjament

Si desitja información sobre aquest allotjament, si us plau contacti a l’Hostal La Fosca.

Més informació
S

Nit Solidària

La Nit Solidària Costa Brava és un esdeveniment impulsat per Focus Engelhorn que se celebra anualment amb la finalitat de recaudar fons per a entitats que duen a terme tasques socials.

El claustre del Mas del Vent
És un espai icònic que no deixa indiferent als seus visitants les seves característiques artístiques i visuals converteixen els esdeveniments en moments únics que perduren en la memòria pel llarg del temps.

El claustre és una obra que en els darrers anys ha provocat un intens debat intel·lectual sobre la seva autenticitat i que actualment, encara és en procés d’estudi.